Едва ли бих могла да изкажа достатъчно благодарности към Деси за работата й по организацията и воденето на нашата сватба. С мъжа ми живеем в чужбина от доста време и за нас беше предизвикателство всичко, свързано със сватбения ни ден. Но ме свързаха с Деси- лъчезарен, позитивен, отговорен човек, изключителен професионалист с усет към детайла! Тя взе организацията присърце и успя да надмине всички мои очаквания! Горещо препоръчвам!

Когато започнах да организитам сватбата си почти не мислих за музиката. Смятах, че е едно от най- лесните неща .. какво му е.. в ресторанта все ще има музика.. след време обаче, реших да си намеря диджей, защото сватбата ми беше българо – френска.. трябваше да има за всеки по нещо. Започнах да търся.. нищо не намирах.. вече крайно отегчена, попаднах на Деси.. разбира се, тя веднага се съгласи да се срещнем. На срещата тя беше усмихната, лъчезарна.. интересуваше се за всички детайли.. .. и повярвайте ми.. след тази среща бях сигурна, че единственото нещо, за което няма смисъл повече да се тревожа беше озвучението. Прекрасен човек и страхотен Диджей.. Тя успя чрез музиката си да събере в едно Франция и България. Най – добрата водеща.. Страхотни игри и ритуали.. Получи се една прекрасна сватба. Ако някога ми се налага пак да организирам подобно събитие.. сватба, рожден ден или нещо такова.. пак ще се свържа с Деси. Деси, на теб ти пожелавам да продължаваш все така нагоре и напред.. ти носиш в себе си неподозирана сила.. ти си човек, който с лекота успява да изрази независимостта и стремежът на жените да имат равни права в един изцяло мъжки свят. Благодаря ти за моят ден.. Благодаря за моята прекрасна сватба!

Здравейте,пиша от името на двама ни с Явор.И тъй като „големият ден“ вече отмина,искаме да споделим някои лични впечатления. Още в началото,когато писах на Деси за първи път и все още бяхме в процес на избор ,тя се отзова изключително бързо и ми направи по-различно впечатление от останалите си колеги,а именно със сериозното си отношение,искреността и интелигентността си,с които ме спечели много бързо.Затова и без много да размишляваме,избрахме да работим с нея.През цялото време бяхме далече,не можехме да се срещаме,за да обсъждаме нещата нагледно,а го правехме по Скайп и въпреки това,всеки един детайл,който аз ти бях възложила според моите виждания,беше перфектно изпълнен. Честно казано,в началото се съмнявах,дали ще може да направи всичко точно според моите изисквания,които съвсем не са минимални,но след като вече сватбата остана в миналото,мога да кажа,че се справи прекрасно и всичко,което и възложих,беше изпълнено перфектно! Благодарим ти за старанието,за желанието,с което правеше всичко през цялото време,за позитивното отношение и най-вече за изключителното ти присъствие и прекрасните думи,които каза,обявявайки ни за съпруг и съпруга и за настроението,което ни създаваше през цялата вечер с музиката и различните игри.С твоя помощ празникът ни наистина стана незабравим и съжаляваме само за това,че никога повече няма да се повтори.Беше прекрасна!Благодарим ти искрено още веднъж и ти пожелваме да продължаваш да радваш хората,решили да поемат по пътя на семейните отговорности и да имаш много бъдещи ангажименти,защото го заслужаваш и го доказа с приноса си към нашата сватба!Целуваме те!

Още когато започнахме организацията на нашата сватба решихме, че ще излезем от утъпканите пътеки, ще се доверим на хора, които вършат работата си със сърцето, а не с името си. Изборът ни за водещ и дижей беше едно от тези приключения извън стандарта. Още когато се срещнах с нея бях готова да се омъжа след един час. Деси е толкова спокойна и уверена, с добри идеи, с нюх към нещата, елегантна. Веднага усети какво искаме, какво не забавлява. Дни преди сватбата бях изпаднала в паника, че не съм наясно кое как ще се случи, но след 10мин с Деси и вече всичко беше уговорено, подредено. Така и остана до последната минута на партито ни в сватбения ден. Изнесения ритуал беше магичен! Не мога да го опиша с думи- трябва да се преживее. Купона след това беше също страхотен. Деси много точно усеща какво кара хората да се забавляват и успя да държи дансинга пълен цяла нощ. Благодарим ти мила Деси, че направи празника ни толкова красив и, че ни даде увереност, че всичко е наред през цялата вечер! Не бих си представила сватбата си с никой друг DJ!“

Сватбата ни се превърна в невероятно изживяване, не само за нас, но и за всички гости! Създаде ни страхотно настроение! Ритуалите, игрите, песните всичко беше много професионално, премерено и със стил. Успя да предразположи всички гости да се забавляват от сърце. Дансинга не остана и за миг празен. Ще ни остане невероятен спомен!

Нашата сватба беше през юни! Специално благодарим на Диджей Деси за създаденото настроение и неповторими емоции. Изнесения ритуал беше така трогателен, че просълзи не само родните ни но и останалите гости, и още … страхотен купон и супер забавни игри!
Благодарим ти Деси!

Сватбата на сина ни беше сложна задача – кратки срокове, необходимост от преводач на английски език, младоженец отказващ да танцува. Деси се справи с такава лекота с всички тези предизвикателства, че си заслужи нашата благодарност и респект. Препоръчваме я с убедеността, че е една от най-добрите във Варна, а това, че е жена – диджей внася допълнителна оригиналност и изисканост на тържеството.

Деси, благодарим за милото отношение,за перфектната организация и за лудият купон,който вдигнахме на нашето тържество!Ти направи празника ни много емоционален като диджей и водещ на церемонията ни!Бихме работили отново с теб с най-голямо удоволствие по всеки друг хубав повод! Успех в начинанията!

Симпатична, услужлива, добронамерена, коректна, голям професионалист – това е DJ Деси.  Изключително сме доволни от представянето й като водещ и DJ. Благодарим й за прекрасната атмосфера, която създаде на нашето сватбено тържество.

Страшно доволни останахме от нашето сватбено празненство. Получи се страхотен и незабравим празник. Много благодарим.