Сватбата ни се превърна в невероятно изживяване, не само за нас, но и за всички гости! Създаде ни страхотно настроение! Ритуалите, игрите, песните всичко беше много професионално, премерено и със стил. Успя да предразположи всички гости да се забавляват от сърце. Дансинга не остана и за миг празен. Ще ни остане невероятен спомен!

Нашата сватба беше през юни! Специално благодарим на Диджей Деси за създаденото настроение и неповторими емоции. Изнесения ритуал беше така трогателен, че просълзи не само родните ни но и останалите гости, и още … страхотен купон и супер забавни игри!
Благодарим ти Деси!

Сватбата на сина ни беше сложна задача – кратки срокове, необходимост от преводач на английски език, младоженец отказващ да танцува. Деси се справи с такава лекота с всички тези предизвикателства, че си заслужи нашата благодарност и респект. Препоръчваме я с убедеността, че е една от най-добрите във Варна, а това, че е жена – диджей внася допълнителна оригиналност и изисканост на тържеството.

Деси, благодарим за милото отношение,за перфектната организация и за лудият купон,който вдигнахме на нашето тържество!Ти направи празника ни много емоционален като диджей и водещ на церемонията ни!Бихме работили отново с теб с най-голямо удоволствие по всеки друг хубав повод! Успех в начинанията!

Симпатична, услужлива, добронамерена, коректна, голям професионалист – това е DJ Деси.  Изключително сме доволни от представянето й като водещ и DJ. Благодарим й за прекрасната атмосфера, която създаде на нашето сватбено тържество.

Страшно доволни останахме от нашето сватбено празненство. Получи се страхотен и незабравим празник. Много благодарим.

Благодарим на DJ Деси, че направи сватбеното ни тържество неповторимо. Всички много се забавляваха. Получи се така, както го искахме.

Благодарим на DJ Деси, че беше част от нашия сватбен ден и го направи наистина незабравим! Създаде страхотно настроение на нас и нашите гости! Всичко беше съобразено с нашите изисквания и беше изпълнено с много професионализъм и стил. Получи се една наистина весела сватба, която ще помним цял живот!

Деси ни помогна да направим празника си такъв, какъвто си го представяхме – весел и емоционален. Изцяло и се доверихме и получихме професионализъм, приятелско отношение и страхотна музика !

Огромно Благодаря на Деси за професионализма и отдадеността, с които подходи към нашия специален ден! Успя да предизвика и в нас, и в гостите ни сълзи, смях, вдъхновение, любов! Две години по-късно, приятелите ни още говорят каква яка сватба сме направили – Деси без теб нямаше да е толкова яко, благодарим ти!