Препоръки

Едва ли бих могла да изкажа достатъчно благодарности към Деси за работата й по организацията и воденето на нашата сватба. С мъжа ми живеем в чужбина от доста време и за нас беше предизвикателство всичко, свързано със сватбения ни ден. Но ме свързаха с Деси- лъчезарен, позитивен, отговорен човек, изключителен професионалист с усет към детайла! Тя взе организацията присърце и успя да надмине всички мои очаквания! Горещо препоръчвам!

Александрина Михайлова, САЩ

Когато започнах да организитам сватбата си почти не мислих за музиката. Смятах, че е едно от най- лесните неща .. какво му е.. в ресторанта все ще има музика.. след време обаче, реших да си намеря диджей, защото сватбата ми беше българо - френска.. трябваше да има за всеки по нещо. Започнах да търся.. нищо не намирах.. вече крайно отегчена, попаднах на Деси.. разбира се, тя веднага се съгласи да се срещнем. На срещата тя беше усмихната, лъчезарна.. интересуваше се за всички детайли.. .. и повярвайте ми.. след тази среща бях сигурна, че единственото нещо, за което няма смисъл повече да се тревожа беше озвучението. Прекрасен човек и страхотен Диджей.. Тя успя чрез музиката си да събере в едно Франция и България. Най - добрата водеща.. Страхотни игри и ритуали.. Получи се една прекрасна сватба. Ако някога ми се налага пак да организирам подобно събитие.. сватба, рожден ден или нещо такова.. пак ще се свържа с Деси. Деси, на теб ти пожелавам да продължаваш все така нагоре и напред.. ти носиш в себе си неподозирана сила.. ти си човек, който с лекота успява да изрази независимостта и стремежът на жените да имат равни права в един изцяло мъжки свят. Благодаря ти за моят ден.. Благодаря за моята прекрасна сватба!

Саша Донети

Здравейте,пиша от името на двама ни с Явор.И тъй като "големият ден" вече отмина,искаме да споделим някои лични впечатления. Още в началото,когато писах на Деси за първи път и все още бяхме в процес на избор ,тя се отзова изключително бързо и ми направи по-различно впечатление от останалите си колеги,а именно със сериозното си отношение,искреността и интелигентността си,с които ме спечели много бързо.Затова и без много да размишляваме,избрахме да работим с нея.През цялото време бяхме далече,не можехме да се срещаме,за да обсъждаме нещата нагледно,а го правехме по Скайп и въпреки това,всеки един детайл,който аз ти бях възложила според моите виждания,беше перфектно изпълнен. Честно казано,в началото се съмнявах,дали ще може да направи всичко точно според моите изисквания,които съвсем не са минимални,но след като вече сватбата остана в миналото,мога да кажа,че се справи прекрасно и всичко,което и възложих,беше изпълнено перфектно! Благодарим ти за старанието,за желанието,с което правеше всичко през цялото време,за позитивното отношение и най-вече за изключителното ти присъствие и прекрасните думи,които каза,обявявайки ни за съпруг и съпруга и за настроението,което ни създаваше през цялата вечер с музиката и различните игри.С твоя помощ празникът ни наистина стана незабравим и съжаляваме само за това,че никога повече няма да се повтори.Беше прекрасна!Благодарим ти искрено още веднъж и ти пожелваме да продължаваш да радваш хората,решили да поемат по пътя на семейните отговорности и да имаш много бъдещи ангажименти,защото го заслужаваш и го доказа с приноса си към нашата сватба!Целуваме те!

Мирослава и Явор
Младоженци

Още когато започнахме организацията на нашата сватба решихме, че ще излезем от утъпканите пътеки, ще се доверим на хора, които вършат работата си със сърцето, а не с името си. Изборът ни за водещ и дижей беше едно от тези приключения извън стандарта. Още когато се срещнах с нея бях готова да се омъжа след един час. Деси е толкова спокойна и уверена, с добри идеи, с нюх към нещата, елегантна. Веднага усети какво искаме, какво не забавлява. Дни преди сватбата бях изпаднала в паника, че не съм наясно кое как ще се случи, но след 10мин с Деси и вече всичко беше уговорено, подредено. Така и остана до последната минута на партито ни в сватбения ден. Изнесения ритуал беше магичен! Не мога да го опиша с думи- трябва да се преживее. Купона след това беше също страхотен. Деси много точно усеща какво кара хората да се забавляват и успя да държи дансинга пълен цяла нощ. Благодарим ти мила Деси, че направи празника ни толкова красив и, че ни даде увереност, че всичко е наред през цялата вечер! Не бих си представила сватбата си с никой друг DJ!"

Гергана Димитрова
Младоженци

Сватбата ни се превърна в невероятно изживяване, не само за нас, но и за всички гости! Създаде ни страхотно настроение! Ритуалите, игрите, песните всичко беше много професионално, премерено и със стил. Успя да предразположи всички гости да се забавляват от сърце. Дансинга не остана и за миг празен. Ще ни остане невероятен спомен!

Грета и Здравко
Младоженци

Нашата сватба беше през юни! Специално благодарим на Диджей Деси за създаденото настроение и неповторими емоции. Изнесения ритуал беше така трогателен, че просълзи не само родните ни но и останалите гости, и още ... страхотен купон и супер забавни игри! Благодарим ти Деси!

Теди и Ицо
Младоженци

Сватбата на сина ни беше сложна задача - кратки срокове, необходимост от преводач на английски език, младоженец отказващ да танцува. Деси се справи с такава лекота с всички тези предизвикателства, че си заслужи нашата благодарност и респект. Препоръчваме я с убедеността, че е една от най-добрите във Варна, а това, че е жена - диджей внася допълнителна оригиналност и изисканост на тържеството.

семейство Точкови
Свекърва

Деси, благодарим за милото отношение,за перфектната организация и за лудият купон,който вдигнахме на нашето тържество!Ти направи празника ни много емоционален като диджей и водещ на церемонията ни!Бихме работили отново с теб с най-голямо удоволствие по всеки друг хубав повод! Успех в начинанията!

Виктория и Ники
Младоженци

Симпатична, услужлива, добронамерена, коректна, голям професионалист – това е DJ Деси.  Изключително сме доволни от представянето й като водещ и DJ. Благодарим й за прекрасната атмосфера, която създаде на нашето сватбено тържество.

семейство Коцеви
Младоженци

Страшно доволни останахме от нашето сватбено празненство. Получи се страхотен и незабравим празник. Много благодарим.

Магдалена и Йордан Русеви
Младоженци

Искаме да изкажем едно огромно БЛАГОДАРЯ, Деси, за прекрасните емоции, които ни подари! Сватбеното ни тържество беше истинска приказка, благодарение на невероятния професионализъм, който влагаш във всичко, с което се захванеш и цялата енергия, с която заразяваш всички около себе си! Беше страхотно, романтично, забавно, плакахме, смяхме се и се разбихме от танци 🙂 - вълшебна нощ, която никога няма да забравим! Бъди винаги такъв усмихнат, позитивен и прекрасен човек!

Красимир и Михаела Кръстеви
Младоженци

С мъжа ми се оженихме през 2010 г. Започнахме да организираме сами сватбата си и нямахме ни най-малка идея кой ще се погрижи за тържеството. Започнахме да разпитваме приятели за dj и няколко от тях ни препоръчаха DJ Деси 🙂 Когато се срещнахме с нея, бяхме убедени, че сватбата ни ще протече точно така, както бяхме планирали. Нямаше нужда от предварителни списъци с песни, точна програма кое как да протече.. Тя разбра точно и ясно какво искаме и се погрижи сватбата ни да бъде незабравимо преживяване, както за нас, така и за нашите гости :)))

Музиката беше точно подбрана, имаше забавни игри, дансинга беше пълен през цялата вечер.

Била съм на доста сватби, никога не съм виждала хората да танцуват и да се забавляват толкова много! И заслугата беше изцяло нейна!!!

Благодарим на DJ Деси за незабравимия празник!!!

Милена и Иван
Младоженци

Благодарим на DJ Деси, че направи сватбеното ни тържество неповторимо. Всички много се забавляваха. Получи се така, както го искахме.

Стефка Перфанова
Булка

Безспорно ролята на диджей е сред най-важните по време на сватбения ден. Настроението, атмосферата и емоциите са доверени на него. Деси е правилният избор за една различна сватба- далеч от тривиалните преживявания. Деси направи деня ни неповторимо парти, което ще се помни дълго. Благодарим за професионализма и индивидуалния подход! Мая Асенова Не бяхме запознати с работата на Деси. Открихме я в интернет съвсем случайно. Още от първата ни среща знаехме че това е нашият човек. От там нататък всичко беше лесно. С изключителния си професионализъм, Деси успя да направи вечерта ни прекрасна. На масите не останаха хора. Прекарани през нейната призма и години опит, всички наши желания се превърнаха в реалност, оставяйки нас и всичките ни гости с чувството за добре организирана и чудесно прекарана сватба. За това свидетелстват и многото запитвания от нашите гости, дани може Деси да се погрижи и за техния специален момент.

Диляна и Георги
Младоженци

Благодарим на DJ Деси, че беше част от нашия сватбен ден и го направи наистина незабравим! Създаде страхотно настроение на нас и нашите гости! Всичко беше съобразено с нашите изисквания и беше изпълнено с много професионализъм и стил. Получи се една наистина весела сватба, която ще помним цял живот!

сем. Стоянови
Младоженци

Деси ни помогна да направим празника си такъв, какъвто си го представяхме - весел и емоционален. Изцяло и се доверихме и получихме професионализъм, приятелско отношение и страхотна музика !

Румяна Найчева
Булка

Благодарим ти от сърце Деси, че направи нашият сватбен ден повече от перфектен. Със своята реч на откритата церемония успя да разчувстваш всички, а изненадата за кумът, ще се помни до живот. Изключителен професионалист. Всички  гости бяха очаровани от нашата сватба, от цялата програма и се забавляваха от сърце. Благодарим ти още веднъж!  Желаем ти много успехи в професионален план. Много здраве и усмивки.

Сем. Михалеви
Младоженци

Деси подходи с изключителен професионализъм, подплатен с лично отношение и емоция, към нашето сватбено тържество. Доказателството са сълзите на всички гости по време на открития ритуал и факта, че и най-не танцувалните гости се развихрика на дансинга. Музиката беше предварително перфектно подбрана от Деси спрямо възрастта и очакванията на гостите, но и по време на тържеството продължи да я адаптира към аудиторията. Ритуалите и игрите също бяха чудесно изпълнени от Деси, напълно съобразени и пречупени през желанията и нагласите на младоженците. Отново се връщам  на открития ритуал, който наистина ще бъде незабравим за мен и съпруга ми заради вълшебната атмосферата, създадена, от Деси, включително и чрез музиката, както и заради прекрасните думи, с които облече историята на нашето запознанство и любов. И не на последно място трябва да отбележа, че облеклото не Деси беше напълно в синхрон с тематиката на сватбата ни. Благодарим ти, Деси, за отношението, съветите и най-вече за безкомпромистния ти естетически вкус.

Константина и Даниел
Младоженци

Много от гостите по сватбите не забелязват детайлите в украсата, подредбата на масите или специално ушитите за събитието шаферски рокли, но едно е сигурно – всички помнят атмосферата през този ден. Именно за тази невероятна атмосфера допринесе в най-голяма степен DJ Деси. Тя е истински професионалист, изцяло отдадена на работата си и желанието да реализира представите на младоженците, за да почувстват, че това е „техният ден“. Деси е готова да излезе извън рамките на традиционното, стига това да е желанието на двойката. Тя успя да улови настроенията на всички гости - от малки до големи, съобразявайки се с нашия вкус. Благодарни сме ѝ, че разказа „нашата история“ и ни помогна да се насладим на този празник.

Ася и Мартин
Младоженци

Огромно Благодаря на Деси за професионализма и отдадеността, с които подходи към нашия специален ден! Успя да предизвика и в нас, и в гостите ни сълзи, смях, вдъхновение, любов! Две години по-късно, приятелите ни още говорят каква яка сватба сме направили - Деси без теб нямаше да е толкова яко, благодарим ти!

Вяра и Добрин
Младоженци

Благодарим ти за високия професионализъм, с който направи нашата незабравима сватба специална!

Звезделина Здравкова
Булка

1С DJ Деси се срещнахме през 2017г. и от първата среща разбрахме, че тя ще е начият DJ и водещ за сватбата ни. Тя е един истински професионалист в работата си. Само няколко думи бяха необходими да ни разбере как си представяме мечтаният ден и да ни помогне той да се превърне в реалност. Помогна ни със съвети за безброй много неща, с които не бяхме запознати, за да може да се получи всичко перфектно. Тя има лично отношение към работата си и направи сватбената ни вечер и изнесеният ритуал едно много лично и специално изживяване. Деси се интересуваше от нашата лична история, за да ни разбере, опознае и да направи този специален ден  един незабравим момент. Програмата за вечерта беше точно каквато пожелахме. Беше много разчупена и дори най-обикновенните ритуали бяха поднесени по необикновен начин. Така забавни изненади имаше не само за гостите , но и за нас. Работата с нея беше просто едно удовоствие и всичко се получи с лекота. Искрено ти БЛАГОДАРИМ, Деси,  за празника  който направи за нас и който винаги ще помним.

Жани и Боро Кирчеви
Младоженци

Стилна, коректна, лъчезарна, идейна, харизматична,  идеалният човек, който ще прибави цветните щрихи във вашия сватбен ден! Срещнахме се случайно, малко преди финализирането на организацията за сватбения ни ден и още от първата среща ни накара да се почувстваме сигурни в теб и даже не беше нужно да пиша сценарий и за музиката на сватбата ни. Получихме много ценни съвети и препоръки за организацията, за които сме ти безкрайно благодарни. А сватбеният ни ден беше приказка, през която нито за миг не сме се безпокоили за нищо. Успя да нацелиш духа на 120 - те ни гости, които почти не седнаха по време за цялата вечер. Благодарим ти, че благодарение на теб и твоите музикални предложения гостите даже не разбраха за фиаското с храната в ресторанта! Изключително сме доволни и навсякъде те препоръчвам с двете ръце. Аз съм доста словоохотлив човек, но в случая нямам достатъчно думи да опиша празника ни, благодарение на теб, Деси! Пожелаваме ти успехи и много щастливи и доволни клиенти

Деси и Пламен Петрови
Младоженци

Деси е изключително стилна и лъчезарна. Води сватбата ни и допринесе тя да бъде точно както си я представяхме. Премерена в шегите, с прекрасно чувство за хумор и умение все пак да придаде тържественост на събитието. Напълно се съобрази с музикалните ни предпочитания, но уважи и поздравите, отправени от гостите ни!

Люба и Свилен Димитрови
Младоженци

Много сме доволни от работа на Dj Dessi . Всичко беше на високо ниво,тъй като нашата сватба беше на чужд език и съответно с по-различна музика , Деси се справи много добре , гостите се забавляваха и танцуваха. И отделно благодаря за ефектното осветление на залата , което се вписа в цялата визия  на нашата сватба.Тя е много отговорна , усмихната и талантлива.

Анастасия и Богдан
Младоженци

Благодарим на DJ Деси за това,че беше част от едно  най-важните събития в живота ни-сватбения ни ден! Направи уникално партито ни благодарение на страхотния си  професионализъм!Остани си все същия лъчезарен и усмихнат човек!

Десислава и Константин Капитанови
Младоженци

Рядко се среща човек,който си разбира от работата и е абсолютен професионалист, и същевременно е много чаровен,много открит и се отдава толкова много на вас,за да направи повода ви  незабравим.Благодарим на Деси за ентусиазма , помощта при организирането и прекрасните спомени от нашия сватбен ден.

сем. Пчеларови
Младоженци

39Що е сватба без купон, Dj Dessi дава тон. В трескавата подготовка, тя е свежа нова нотка, Има нежен женствен глас, всички слишат я в захлас, Щом пристъпи булката на прага, Dessi тихо заговаря, Нежно, чувствено и свято, тя на Него я предава. После сякаш със магия, почва нейната стихия, Стари, млади заиграват и сърцата разтуптяват, Не минава и без смешки и игриви забележки, Туй е Dessi, ураган, тя на сватбите е цар.   Щом сватба се задава, не чуди се, време не остава, само 0896683658 номер набери и на Dessi ти се обади, Тя си знае как се прави и на теб ще се понрави, Професионализма е гарантиран, даже в златно ламиниран, Лично бия и печат - на 21-ви век Dj лауреат! Искам сърдечно да благодаря на DJ Dessi , която направи сватбения ни ден едно вълнуващо приключение. С невероятния си професионализъм, усет към момента и страхотен подбор на музика докосна сърцата на всички гости и най-много на мен!

Мария Андреева
Булка

Подготовката за Големият Ден е доста стресиращо начинание!  Много важно е всеки един човек, които участва във вашият прекрасен ден да бъде точният!... DJ Деси е точно такъв! Професионалист, който обича работа си и се отдава и съобразява изцяло с желанията и мнението на клиентите си.  Тя е прекрасен съветник и авиатор на творчески идеи, които ще превърнат вашето тържество в една прекрасна приказка!

Роси  и Милен
Младоженци

x Close

Like Us On Facebook